Articole filtrate după dată: Marți, 17 Martie 2020

Parlamentul a declarat stare de urgență în Republica Moldova. O astfel de decizie a fost luată pentru prima dată în țara noastră.

Deputații au votat, astăzi, în două lecturi, modificări la proiectul de lege privind regimul stării de urgență, de asediu și de război, care oferă mai multe competențe Comisiei pentru Situații Excepționale și stabilește că în timpul stării de urgență alegeri nu pot fi organizate.

EURO 2020 ar urma să aibă loc un an mai târziu, în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, după cum a anunțat, pe contul oficial de Twitter, Federația Norvegiană de Fotbal.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Deputaţii Iurie Reniţă, Octavian Țîcu şi Lilian Carp solicită procurorului general, Alexandr Stoianoglo, să vină în plenul Parlamentului pentru a cere ridicarea imunității a trei deputați socialiști.

Prim-ministrul Ion Chicu anunță despre posibilitatea sistării transportului interurban și public.

Nu luaţi cu asalt supermaketurile! Nu este nevoie să faceţi stocuri!

Pe perioada stărilor de urgență va fi permisă adoptarea, modificarea sau abrogarea legilor organice și a legislației electorale.

Preşedintele Igor Dodon a săvârşit "un nou act de trădare, creând din nou regimul mafiot oligarhic, care a existat în Moldova până în iunie 2019, cu aceleaşi persoane implicate în grupul criminal condus de Filip şi Diacov".

Guvernul R. Moldova a lansat o campanie de colectare a fondurilor sub formă de donații pentru combaterea coronavirusului.

Imediat după alegerile prezidenţiale, Partidul Democrat (PDM) va pretinde la funcţia de premier sau speaker. Despre aceasta a menţionat preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, la o emisiune la postul de televiziune TVR Moldova.

Pagina 1 din 7