PUBLICITATE

La 12 noiembrie 2019, imediat după demiterea Guvernului Sandu, șeful statului, Igor Dodon, a venit cu o reacție și declara că „socialiștii nu fac coaliție cu Partidul Democrat”, însă astăzi s-a dovedit contrariul – PSRM a anunțat că va iniția negocieri cu PDM, pentru a crea o majoritate parlamentară.

După ce veteranii au ieșit în stradă și au înaintat mai multe revendicări sociale, cabinetul de miniștri a aprobat un proiect de hotărâre de Guvern prin care include veteranii de război în lista categoriilor de persoane care vor beneficia gratuit de poliție de asigurare obligatorie de asistență medicală.

Anunţul a fost făcut de premierul Ion Chicu, după şedinţa Guvernului de miercuri, 4 martie.

Oamenii de ştiinţă din China, care studiază originea epidemiei virale, au anunţat descoperirea a două tipuri principale de coronavirus care pot provoca infecţii, informează miercuri Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

După ce socialiștii au chemat democrații să formeze o coaliție de guvernare, Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție.

Italia a anunțat închiderea tuturor școlilor și universităților din cauza răspândirii coronavirusului, deoarece numărul morților în toată țara a crescut la 79.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputatul Sergiu Sîrbu a venit cu o reacție după ce, astăzi, PSRM a chemat PDM să formeze o coaliție de guvernare.

Aproape 60.000 de cetățeni ai Republicii Moldova au domiciliul, locuiesc, muncesc sau studiază în municipiul Iași din România, susține primarul de la Iași, Mihai Chirică.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

După ce în presă au apărut informații privind discuțiile dintre PSRM și PDM cu referire la formarea unei coaliții de guvernare, șeful statului a venit cu o reacție în acest sens.

Liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, promite să facă astăzi dezvăluiri ce vor deranja "zeii politicii" de pe Bâc.

Pagina 1 din 6