Articole filtrate după dată: Joi, 12 Martie 2020

Ministra Sănătății a venit, astăzi, în cadrul unui briefing de presă, cu o recomandare pentru cetățeni, și anume, evitarea testelor rapide pentru depistarea infecției cu coronavirus din clinicile private.

Doi chișinăuieni, acuzați de viol, acțiuni violente cu caracter sexual și privațiune ilegală de liberate a unei angajate a Procuraturii Anticorupție, vor ajunge pe banca acuzațiilor.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis, miercuri, că situaţia generată de noul coronavirus este pandemie, în contextul în care s-au înregistrat cazuri de infecții în aproape toate țările lumii.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

O mamă și copilul său, ambii suspecți la coronavirus, au fugit din spital înainte să fie examinați și să le fie prelevate probele pentru analiza de laborator.

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, spune că, în zilele următoare, fie vineri, fie luni, urmează ca PSRM şi PDM să oficializeze coaliţia de guvernare.

„Boardul de directori FMI a acordat votul, suportul pentru finalizarea cu succes a programului cu Republica Moldova, astfel confirmând realizarea agendei de reforme în domeniul finanțelor publice și sectorului financiar bancar”.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, afirmă că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, are tot dreptul să se prezinte în Parlamentul Republicii Moldova pentru a cere ridicarea imunității în cazul unor deputați care ar urma să fie anchetați.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO sau CtEDO) a pronunţat, pe 5 martie 2020, o decizie cu privire la plângerea depusă de compania de distribuţie a energiei electrice Red Union Fenosa, actualmente Premier Energy Distribution, privind încălcarea dreptului la un proces echitabil.

Numărul total de cazuri COVID-19 confirmate la nivel global a depăşit 118.000. De asemenea, numărul oficial al deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la aproape 4.300, în cursul zilei de miercuri, potrivit CNN. Situația în SUA s-a agravat, iar Trump a luat măsuri drastice.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

O jurnalistă din R. Moldova trage un semnal de alarmă. Într-o postare pe Facebook, ea și-a exprimat nedumerirea față de procedura de verificare a oamenilor care vor să treacă frontiera în R. Moldova.

Pagina 1 din 3

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE