Articole filtrate după dată: Marți, 10 Septembrie 2019

Agentul american în Rusia, care a fost scos din țară de serviciile americane în 2017, a ajutat la investigarea amestecului în alegerile din SUA, scrie The New York Times.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Comisia parlamentară Economie, buget și finanțe va organiza o dezbatere pe subiectul prețurilor de achiziție a strugurilor și căile de soluționare a situației create în plin sezon de colectare a roadei viniviticole.

OSCE ar putea oferi suport Republicii Moldova pentru evaluarea tehni

Directorul Autoritații Aeronautice Civile, Octavian Nicolaescu, și adjunctul său, Vladimir Gorea, au fost suspendați din funcție, vineri, 6 septembrie.

La şedinţa comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică vor participa şi reprezentanţi ai Transnistriei.

Ministerul Afacerilor Interne vine cu o reacție după ce în presă au apărut informații precum că „ministrul de interne” al regiunii separatiste din stânga Nistrului, Ruslan Mova, a traversat punctul de trecere a frontierei la Aeroportul Internațional Chișinău fără a respecta niciun fel de proceduri, fiind ajutat de un polițist de frontieră.

Din cauza unor activități netransparente, două companii din regiunea transnistreană au conturile blocate în instituțiile bancare din R. Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Parlamentarii de la Kiev au adoptat, miercuri, un proiect de lege iniţiat de preşedintele Vladimir Zelenski privind posibilitatea declanşării unei proceduri speciale de demitere a şefului statului.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Marţi, la poligonul "Badabag" din România a început a doua etapă a exerciţiului multinaţional "Platinum Eagle-2019", care se va încheia pe 20 septembrie.

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că nu știa nimic despre intenția fratelui său de a participa la alegerile locale pentru funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Pagina 1 din 4

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE