Articole filtrate după dată: Luni, 25 Ianuarie 2021

Consumatorii casnici deserviți de ,,Premier Energy” SRL (ale căror instalații de utilizare sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune joasă – 0,4 kV) ar putea achita mai puțin pentru lumină.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Tensiunea în societate pe tema limbii nu va atinge nivelul anilor '90.

Socialistul Igor Dodon se arată „nedumerit” de noua componență a Consiliului Suprem de Securitate.

Încă 7 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 224 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

În contextul campaniilor de vaccinare anti-COVID-19 care se derulează în aproape toate ţările lumii, specialiştii oferă şi sfaturi utile pentru ca oamenii să ştie ce au de făcut după ce au fost vaccinaţi.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidul Socialiștilor „nu se va da bătut”, va veni cu un nou proiect de lege cu privire la funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova.

Administrația noului președinte american Joe Biden, învestit în funcție la 20 ianuarie, va urmări cu atenție evoluțiile din Europa de Sud-Est, inclusiv din Republica Moldova și va încerca să consolideze securitatea și independența statelor din regiune, consideră analiștii politici.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Grupurile de lucru din Chişinău şi Tiraspol pe probleme de sănătate au discutat prin videoconferinţă despre organizarea interacţiunii privind vaccinarea populaţiei împotriva COVID-19.

Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a numit că sarcina prioritară a tuturor instituţiilor de conducere din regiune, implicate în consolidarea independenţei, este recunoaşterea internaţională a Transnistriei.

Pagina 1 din 5