Articole filtrate după dată: Marți, 19 Ianuarie 2021

Instituția de la Chișinău responsabilă de acceptarea unor produse farmaceutice pe piața moldoveană este Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, subordonată executivului.

Vaccinarea antigripală este extrem de importantă în această perioadă și nu trebuie neglijată, mai ales că urmează a fi reluate cursurile școlare față în față, atrag atenția reprezentanții Societății Naţionale de Medicina Familiei.

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi-a exprimat dezacordul faţă de "declaraţiile publice care oferă informaţii denaturate cu privire la nivelul de pregătire a ţării pentru recepţionarea vaccinului împotriva COVID-19, precum şi acţiunile Ministerului de a asigura Republica Moldova cu vaccin."

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, pe finalul vizitei oficiale întreprinse la Bruxelles, cu Majestatea Sa, Regele Philippe al Belgiei.

Prioritatea noastră este să reformăm justiția și să construim instituții puternice.

După hotărârea Curții Constituționale care a accentuat că nu există alte posibilități de dizolvare a Parlamentului decât cele prevăzute în Constituție, președinta Maia Sandu este obligată să propună un candidat la funcția de premier, menționează experții constituționaliști.

Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, anunță că reținerea sa are ca scop o încercare de a-l intimida.

Testarea întreagii populații, diagnosticul de înaltă calitate, autoizolarea controlată a pacienților asimptomatici, tratamentul gratuit în instituțiile medicale și vaccinarea - sunt pașii care vor permite ruperea lanțului răspândirii coronavirusului.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 15 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 394 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Pagina 1 din 5