Articole filtrate după dată: Joi, 14 Ianuarie 2021

Constituția nu conține nicio prevedere ce i-ar permite Președintelui să nu desemneze un premier, indiferent de motiv.

COVID-19 ar putea evolua într-o boală sezonieră, similară răcelilor, potrivit unui studiu.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Fostul premier Ion Chicu a venit cu o reacție după ce Maia Sandu a declarat că cea mai scurtă cale pentru anticipate este autodizolvarea Parlamentului.

Noi audieri în Comisia de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la spălarea banilor în proporții deosebit de mari prin intermediul judecătoriilor și al instituțiilor financiar-bancare din R.Moldova.

Comentatorul politic Ion Tăbârță consideră că în situația în care Maia Sandu evită să desemneze un candidat la funcția de premier, Curtea Constituțională (CC) ar putea să-i sugereze un termen precis de numire a unui premier.

În Norvegia au murit 23 de persoane vaccinate cu preparatul companiei americane Pfizer și al start-up-ul german BioNTech, a anunțat agenția norvegiană a medicamentelor.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

În 2021, a demarat un nou ciclu politic atât la Washington, cât și la Chișinău, ceea ce creează o oportunitate deosebită pentru relansarea relațiilor moldo-americane.

Actualul ministru al Justiţiei al Republicii Moldova, Fadei Nagacevschi, consideră că acţiunile preşedintelui Maia Sandu sunt în pragul uzurpării puterii.

De la începutul lunii ianuarie, prestațiile sociale au fost finanțate în volum deplin.

Încă 18 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Pagina 1 din 6