Articole filtrate după dată: Miercuri, 13 Ianuarie 2021

Preşedintele Maia Sandu a spus "cea mai scurtă cale ar trebui luată până la alegerile parlamentare anticipate".

New York va pune capăt tuturor afacerilor cu Donald Trump sau companiile sale după ce președintele american și-a încurajat susținătorii să ia cu asalt Capitoliul de la Washington, a declarat miercuri primarul orașului, Bill de Blasio, transmite Bloomberg.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Revenită din Ucraina, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a spus că este foarte important să fie continuat dialogul bilateral pentru a asigura protecţia şi utilizarea durabilă a râului Nistru, pentru ca apa lui să servească atât generaţia de acum, cât şi generaţiile viitoare.

În ajunul Zilei Sfântului Vasile pe stil vechi, în mai multe localităţi din ţară, cete de urători au mers din casă în casă şi le-au dorit gospodarilor belşug şi un an cât mai roditor.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Congresul SUA a început dezbaterile cu privire la punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, acuzat că a încurajat asaltul asupra Capitolului la Washington care s-a soldat cu 5 morţi.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, a venit cu o reacție după ce fostul premier, Ion Chicu, și vicespeakerul Legislativului, Alexandru Slusari, au făcut un schimb de replici pe Facebook.

Autoritățile au publicat pe platforma destinată informării asupra campaniei de vaccinare din România prospectul noului vaccin anti-COVID-19, dezvoltat de Moderna.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Administratorii cinematografelor şi sălilor de concert care şi-au sistat activitatea acum 10 luni sunt nemulţumiţi de decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică care interzice reluarea spectacolelor, deşi a permis reluarea activităţii teatrelor.

Boala COVID 19 poate afecta pacientul și din punct de vedere cutanat. Dr. Mihaela Panduru, medic primar dermatolog, explică care sunt manifestările cutanate asociate COVID-19.

Organele de drept din Ucraina vor oferi suport instituțiilor de drept de la noi din țară în privința delapidării activelor proprietăților pe care Republica Moldova le deține pe teritoriul statului vecin.

Pagina 1 din 7