Articole filtrate după dată: Marți, 08 Septembrie 2020

Moldovenii care, în ziua scrutinului prezidențial, nu vor putea ajunge la secțiile de votare din motiv că sunt infectați cu noul coronavirus, vor putea să-și exercite dreptul la vot fie acasă, dacă se află în autoizolare, fie la spital, dacă se tratează.

Opozanta belarusă Maria Kolesnikova a încercat să fugă în Ucraina, la sora ei, iar polițiștii de frontieră au procedat corect atunci când au reținut-o.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputații Platformei DA și cei ai partidului Pro Moldova nu vor susține hotărârea de Guvern ce prevede anularea sprijinului de 16.000 de lei pentru angajaților din sănătate infectați cu COVID-19.

Ministrul ucrainean de Externe, Dmytro Kuleba, a declarat, marţi, la Bucureşti, că, dacă anul 2014 - data anexării Crimeei de către Federaţia Rusă - ar "da o lecţie", aceea ar fi că "orice e posibil".

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 13 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 501 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Cele 72 de antreprenoare, care au câștigat granturi pentru dezvoltarea afacerilor în cadrul Programului „Femei în Afaceri” au semnat, astăzi, în mod electronic contractele de finanțare.

În perioada celui de-al patrulea trimestru al anului 2020, tariful la gaz pentru consumatorii finali s-ar putea ieftini cu circa 10%, conform calculelor preliminare.

Cercetători de la Spitalul Pediatric Bambino Gesu, de la Vatican, au descoperit mecanismul ce provoacă răspunsul inflamator grav la copiii cu COVID-19, confundat iniţial cu boala Kawasaki, şi care deschide astfel calea unui diagnostic precoce cu teste specifice şi unui tratament, relatează luni EFE.

Unul dintre motivele încetinirii procesului de negociere privind soluţionarea transnistreană este pandemia de coronavirus - a declarat ambasadorul SUA în Republica Moldova, Derek Hogan.

Pagina 1 din 6