Articole filtrate după dată: Luni, 07 Septembrie 2020

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit ordinea de înscriere în buletinul de vot a primilor doi candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova care astăzi au depus documentele pentru înregistrare.

Deși premierul Ion Chicu declară ferm și tare că evenimentul din seara zilei de 28 august la o vinărie din satul Ulmu a fost o masă de sărbătoare și nu o nuntă, criticile la adresa sa nu se opresc.

Încă 11 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 258 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Atacurile reciproce dintre partidele de dreapta pot duce la consecinţe dezastruoase pentru aceste în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, este de părere politologul Alexei Tulbure.

Alexei Navalnîi a fost scos din comă indusă și este receptiv la comenzile medicilor, anunță reprezentanții spitalului din Berlin unde opozantul rus este internat.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Dorin Cimil, șeful CEC, a chemat poliția în sala de ședințe, după ce un pretendent la funcția de președinte de țară a început să facă scandal.

Mai multe decizii importante au fost luate astăzi, 7 septembrie, în cadrul ședinței Comisiei Extraordinare pentru Sănătate Publică.

Asigurați elevii și profesorii cu toate echipamentele de protecție în mod real, nu doar la televizor.

Activitatea virală şi replicarea virusului pot persista în sistemul digestiv al pacienţilor vindecaţi de COVID-19, chiar dacă aceştia nu prezintă simptome gastrointestinale, conform constatărilor unui studiu, citat luni de agenţia Xinhua.

Pagina 1 din 5