Articole filtrate după dată: Joi, 03 Septembrie 2020

De la începutul pandemiei oamenii legii au întocmit 6.257 de contravenții privind nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Copiii pot avea în același timp atât anticorpi împotriva COVID-19, cât și coronavirusul care provoacă această boală, potrivit unui studiu în a cărui etapă următoare va trebui să se verifice dacă virusul care este prezent alături de anticorpi poate fi transmis și altor persoane, se arată într-un articol publicat de Journal of Pedriatrics.

Cetățenii moldoveni de peste hotare vor putea dona pentru susținerea financiară a grupurilor de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea unui candidat la funcție electivă sau în vederea inițierii referendumului.

Israelul a refuzat extrădarea afaceristului moldovean, fugarul-parlamentar Ilan Şor, care a fost dat în căutare internaţională.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a venit cu mai multe detalii care ar potoli valul de știrile false răspândite în ultima perioadă din spațiul public.

Încă 12 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 632 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Directorul Cimitirului Sfântul Lazăr, dar și adjunctul său, au primit mandate de arest pentru 30 de zile în Penitenciarul Nr.13.

Raportul pentru 3,5 ani de activitate a președintelui Igor Dodon, care seamănă cu o revistă de lux, a început să fie expediat primarilor din Republica Moldova.

Cetățenii R. Moldova ar putea călători fără vize în țara insulară Grenada.

Pagina 1 din 6