Articole filtrate după dată: Vineri, 18 Septembrie 2020

Activista penttru mediu Greta Thunberg a fost propusă din nou pentru a câştiga Premiul Nobel pentru Pace, iar șansele de a-l câștiga au crescut întrucât Comitetul ar putea dori să evidenţieze faptul că deteriorarea mediului amplifică problemele cu pandemiile.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Maestrul Eugen Doga a venit cu o replică către șeful statului, după ce acesta l-a avertizat cu demisia pe ministrul Educației Culturii și Cercetării pentru că și-a permis să-i facă observație în public pentru că nu a purtat mască și nu a respectat distanța socială atunci când a vizitat câteva școli din țară.

După mai bine de 10 ani de la inundațiile care au șters de pe hartă satul Cotul Morii din raionul Hâncești, oamenii încă nu-și pot face acte de proprietate pentru noile case, construite de autorități pe un deal.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Noi am distrus totul de când suntem independenți, dar ei, datorită lui Lukașenko, au avut minte și au păstrat și au mers mai departe, susține Igor Dodon, menționând că Republica Moldova trebuie să tindă spre o economie și sferă socială cum este în Belarus.

Deși trebuie să stea în carantină, primarul de Cupcini se plimbă nestingherit pe străzile orașului.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, încalcă o nouă prevedere a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP).

Preşedintele Igor Dodon va ignora ordinul emis de Ministerul Educaţiei, prin care sunt interzise vizitele persoanelor străine în instituţiile de învăţământ, din cauza situaţiei epidemiologice.

Profesoara de la gimnaziul din satul Hiliuți, raionul Râșcani, care s-a arătat deranjată de fastul cu care a fost inaugurat veceul din cadrul instituției, a fost chemată astăzi „la covor” de președintele raionului, Vasile Secrieru.

„Nu va fi niciun fel de unire” dintre România și Republica Moldova. Asta spune Igor Dodon atunci când este întrebat despre apropierea și armonizarea celor două maluri ale Prutului, în contextul în care se laudă cu armonizarea celor două maluri ale Nistrului.

"Leul moldovenesc ar trebui să fie uşor devalorizat", a spus preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 4