IMPORTANT IN POLITICA

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, susține că fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, se află pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Totuși, acesta încă nu a fost localizat.

Vicepreședinte Partidului Democrat, Vladimir Andronachi și președintele Igor Dodon au ătat palma în privința companiei „Metalferos”, iar astăzi de acolo sunt finanțate atât Partidul Democrat cât și Partidul Socialiștilor.

Ușile pentru a accede în grupul Pro Moldova, care va deveni ulterior Partidul Pro Moldova, sunt deschise pentru aproape oricine, a declarat deputatul Andrian Candu, proaspăt plecat din Partidul Democrat din Moldova, alături de alți cinci parlamentarei – Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Grigore Repesciuc și Corneliu Padnevici.

Fostul Station Republican a devenit casă de locuit pentru mai mulți adolescenți din țară.

Campionatul național la joc de dame masculin, rezervat veteranilor, s-a desfășurat în premieră, au informat vineri surse din cadrul federației naționale de profil.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Transportatorii care administrează rutele de microbuz din Chișinău anunță pentru luni, 24 februarie, o acțiune de protest. Microbuzele nu vor ieși la linie până la ora 10.00.

Plecările din Partidul Democrat vor continua, iar cei care au rămas în această fracţiune sunt trădători.

Despre ruptura din PDM (șase deputați au părăsit în această săptămână formațiunea), șeful statului crede că lucrul acesta trebuia să se întâmple inevitabil, „ținând cont de diferite viziuni în interiorul echipei PDM”.

Ceea ce se întâmplă acum în Partidul Democrat sunt consecințele crizei politice din vara acestui an, iar scindarea politică a PD-ului va avea loc nu doar la nivel central, dar și la nivel raional.

Unii angajați ai bibliotecilor din raionul Rezina au primit salarii mai mari, decât ar fi trebuit conform funcției exercitate, iar acum sunt obligați să întoarcă zeci de mii de lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 5