IMPORTANT IN POLITICA

Dueturile senzaționale și momentele de gelozie sau dragoste dintre Tina Karol și Dan Balan se pare că inspiră.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

"Preşedintele Igor Dodon copiază strategia lui Vlad Plahotniuc în politica externă", a declarat vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Mihai Popşoi.

În urma controalelor efectuate de către Procuratura Generală (PG), în luna decembrie 2019, în cadrul celor două procuraturi specializate, Procuratura Anticorupție (PA) și Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) din organele procuraturii, până acum, au demisionat nouă procurori.

Prin emiterea ordinului de redobândire a cetățeniei române de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie, pentru soția liderului separatist de la Tiraspol, Svetlana Krasnoselski, deja produce efect juridic și nu este posibil de anulat procesul.

Preşedintele "Partidului Nostru" (PN), Renato Usatîi, este încrezut că Igor Dodon va pierde alegerile prezidenţiale în toamna anului 2020.

Preşedintele Igor Dodon a mulţumit secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, pentru că a impus sancţiuni personale împotriva oligarhului fugar Vladimir Plahotniuc.

Raportul Curții de Conturi referitor la „Managementul serviciilor publice de transport urban și impactul fiscal-bugetar al acestora” nu conține constatări sau referințe privind călătoria gratuită în transportul public urban a persoanelor supuse represiunilor politice.

Zeci de oameni vând, pe traseul Chişinău-Orhei, buchete de ghiocei, pe care îi rup, ilegal, din Codru.

Deputați care reprezintă fracțiunile parlamentare ale PAS, PPPDA și PDM lucrează asupra unei declarații legate de ireversibilitatea vectorului strategic de integrare europeană a Republicii Moldova.

Cel mai grav lucru care i se poate întâmpla unui părinte este momentul când copilul său pățește ceva. Mai ales în cazul în care nu au studii medicale, părinții încep să se panicheze, neștiind cum să-și ajute copiii.

Pagina 1 din 5