Articole filtrate după dată: Joi, 03 Decembrie 2020

A fost o zi agitată astăzi la Chișinău. Sute de oamenii au ieșit astăzi în fața Parlamentului la îndemnul președintelui ales Maia Sandu ”pentru a apăra votul din alegerile prezidențiale din 15 noiembrie”.

Publicat în IMPORTANT VOICE

Președintele ales, Maia Sandu, anunță noi proteste în Capitală.

Proprietarii de imobile nefinisate după trei ani vor trebui să demonstreze că au făcut mai puțin de 50% din lucrări, dacă vor să nu achite impozitul pe bunuri imobiliare.

Noua coaliţie, COVID, formată din PSRM, Partidul Şor şi Pentru Moldova, ce include transfugii de la PDM şi grupul Pro Moldova, coseşte în constituţionalitatea R. Moldova, în legea bunului simţ.

Încă 20 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.727 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

”Dragi cetățeni, azi a fost legalizată nunta ȘorDon”. Este declarația președintelui fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, în cadrul unui briefing de presă susținut în pauza ședinței de astăzi a Parlamentului.

Parlamentul a votat joi, 3 decembrie, legea care prevede revenirea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului, prevăzând expres că aici vor putea fi construite doar obiective sportive și culturale.

Igor Dodon a venit cu o reacție oficială după ce astăzi în Parlament au avut loc altercații între deputați, cu scopul de a împiedica votarea unor pachete de legi.

Curtea Constituțională (CC) anunță că joi, 10 decembrie 2020, la ora 10.00, se va desfășura ședința privind validarea rezultatului alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Pagina 1 din 5