Articole filtrate după dată: Marți, 01 Decembrie 2020

Premieră pentru Moldova. A fost construit primul vehicul electric utilitar autohton care se va numi Hi-duk.

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, susține că este de acord ca la Chișinău să fie instalat un nou Guvern propus de Maia Sandu.

Inventatorul și omul de afaceri Iurie Ceban a publicat o scrisoare deschisă în care se arată nemulțumit că Procuratura a plasat machetele de elicoptere pe care el le-a construit manual într-un spațiu deschis.

Cererea președintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, de a retrage a militarii ruși din Transnistria este iresponsabilă, cu greu vom putea să o acceptăm, a declarat de ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 19 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.499 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Un angajat al corpului de pază al preşedintelui Vladimir Putin s-a sinucis luni în interiorul Kremlinului, scrie presa rusă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Direcţia Transformare a Ministerului Apărării va avea un expert consilier din SUA pentru acordarea asistenţei în reformarea şi dezvoltarea Armatei Naţionale.

Procuratura Generală investighează cum a ajuns semnătura lui Ilan Șor să fie pusă pe un proiect examinat săptămâna trecută în Parlament.

Platforma parlamentară Pentru Moldova, creată recent, are un potențial politic important și este în continuă creștere, ceea ce înseamnă că va deveni un jucător politic important în Parlament și în viața politică din Republica Moldova, consideră cunoscutul analist Corneliu Ciurea într-un editorial.

Pagina 1 din 5