Articole filtrate după dată: Vineri, 09 Octombrie 2020

Pentru moldovenii din diasporă vor fi tipărite 556.000 de buletine de vot pentru alegerile prezidențiale.

Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) din 12 august privind regulile generale obligatorii de prevenire și combatere a infecției COVID-19 la desfășurarea scrutinelor electorale, este insuficientă.

Comisia Electorală Centrală nu este nici pe aproape un organ independent. Actualul președinte al Comisiei, Dorin Cimil, nu manifestă profesionalism atât în calitate de manager, cât și ca lider al acestei instituții.

Candidatul Mișcării Politice Unirea la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă, îi cere Comisiei Electorale Centrale să îl excludă pe Igor Dodon din cursa pentru fotoliul de președinte.

Şeful Statului Major american, generalul Mark Milley, a asigurat joi că Statele Unite ale Americii sunt bine apărate, în pofida faptului că aproape întreaga conducere de vârf a armatei SUA se află în carantină de la începutul săptămânii, relatează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Atunci când vorbim de cadrul legal, nu putem să operăm doar cu două categorii de documente, acte normative bune sau acte normative defectuoase.

Încă 18 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 918 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Concurenții electorali, prin reprezentanții acestora, au luat cunoștință de textul buletinului de vot pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Ministerul Sănătății întocmește, o dată la 14 zile, lista țărilor care au o intensitate de transmitere a virusului crescută sau o incidență sporită.

Pagina 1 din 6