Articole filtrate după dată: Vineri, 16 Octombrie 2020

Pe 1 noiembrie, cetățenii Republicii Moldova vor fi chemați la urne să aleagă cine va fi președintele țării pentru următorii patru ani.

În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Permanent al OSCE, delegația Republicii Moldova a adus în atenția statelor membre ale Organizației degradarea situației vizând drepturile omului în regiunea transnistreană.

Unul din cei mai cunoscuți infractori originari din Republica Moldova, hoțul în lege Grigore Caramalac, cunoscut sub pseudonimul „Bulgarul”, scapă basma curată de toate acțiunile sale criminale săvârșite în anii 90.

Încă 19 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 784 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Fostul deputat democrat Iurie Bolboceanu, acuzat de „trădare de Patrie” a fost achitat de instanța de judecată.

Fostă manageră în secția operațiuni bancare de la BC Moldindconbank, Marina Marohina, a fost reținută, joi, la Aeroportul Chișinău, după ce s-a ascuns timp de 4 ani de organele de urmărire penală.

Ideea de a lăsa virusul să circule pentru a obţine imunitatea colectivă se dovedeşte din ce în ce mai clar că este un miraj periculos, susţin numeroşi oameni de ştiinţă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputatul român Matei Dobrovie consideră că "interesele naţionale ale R. Moldova trebuie să primeze în faţa ambiţiilor personale ale liderilor politici proeuropeni şi unionişti".

Candidatul formațiunii Partidul Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, denunță încercări de fraudare a alegerilor din partea lui Igor Dodon, care candidează independent.

Pagina 1 din 4