Articole filtrate după dată: Miercuri, 14 Octombrie 2020

Trei deputați ai grupului parlamentar Pro Moldova au anunțat că o vor susține pe Violeta Ivanov, candidata din partea Partidului Șor la alegerile prezidențiale 2020.

Încă 19 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.149 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Spitalele private din ţară nu sunt gata să ofere ajutor instituţiilor medicale publice în lupta cu COVID-19.

În baza deciziei autorităților italiene, cetățenii Republicii Moldova au dreptul de a intra în Italia dacă au permis de ședere valabil în Italia (Permesso di soggiorno), primit înainte de 9 iulie, 2020, informează Air Moldova.

Oamenii nu cred în sinceritatea candidaților pentru Președinție de a lupta efectiv contra corupției după accederea în fotoliul prezidențial.

Specialiștii au stabilit cauza exactă a incendiului de la Filarmonica națională!

Alegerile prezidențiale din 1 noiembrie trebuie să fie libere, echitabile și să respecte voința cetățenilor Republicii Moldova, a atenționat Subsecretarul de Stat al SUA pentru Afaceri Politice, David Hale.

Sute de medici sunt infectați, zeci dintre ei au murit, încercând să salveze alte vieți. Chiar și așa, unii locuitori ai capitalei dau dovadă de nepăsare cruntă.

Tudor Deliu, candidatul PLDM pentru prezidențiale, a fost amendat de Autoritatea Națională de Integritate pentru depunerea tardivă a declarației sale de avere și interese personale.

Pagina 1 din 4