Articole filtrate după dată: Miercuri, 22 Ianuarie 2020

Transnistria "lucrează pe linie diplomatică în vederea prevenirii dezvoltării unei situaţii negative" (cu posibila interdicţie pentru intrarea transportului auto cu numere de înmatriculare transnistrene în Ucraina începând cu 1 aprilie - "I").

Preşedintele de onoare şi şeful fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a declarat că "din PDM au plecat toţi cei mai apropiaţi asociaţi ai lui Vlad Plahotniuc".

Cartoful este produsul care stă în capul listei de cumpărături a fiecărei gospodine. Indiferent de vârstă, religie sau opinii politice, aproape toată lumea consumă cartofi. Este nutritiv, sănătos și gustos.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Deputatul Ilan Șor urmează a fi lipsit de salariu și toate indemnizațiile și compensațiile achitate de Parlament, pentru că nu se prezintă la ședințe.

Republica Moldova va adera la Convenția privind transporturile internaționale feroviare (COTIF).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Procuratura Generală a respins solicitarea de întoarcere a omului de afaceri Veaceslav Platon în Ucraina și de extrădare în Federația Rusă.

Deși a devenit o tradiție întâlnirile primarilor cu premierii, fie la început de mandat al primarilor, fie al premierilor, problemele localităților care sunt vociferate de fiecare dată la asemenea întrevederi, rămân în continuare în umbra așteptărilor.

Banca Mondială va susține financiar îmbunătățirea calității învățământului superior din R. Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Pe 28 ianuarie 2020, la Parlamentul European se va desfășura conferința „România dincolo de granițe”, dedicată românilor din regiunile istorice.

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor va susține proiectele naționale, lansate recent de președinte țării, care se referă la asigurarea accesului populației la apă, gaz, drumuri bune, străzi iluminate etc.

Pagina 1 din 5