Articole filtrate după dată: Marți, 21 Ianuarie 2020

Ziarul de Gardă nu a fost invitat la petrecerea jurnaliștilor organizată de Președinție din cauza „capacității de găzduire a invitaților”.

Necesitatea adoptării pachetului de legi de armonizare a legislației regionale cu cea națională a fost discutată la Comrat de către conducerea Adunării Populare a Autonomiei Găgăuze, bașcanul Irina Vlah și președintele Republicii Moldova Igor Dodon.

Scopul urmărit de opoziţie nu trebuie să fie victoria la alegerile prezidenţiale, consideră analistul politic Alexei Tulbure.

Rezerva națională a Republicii Moldova a atins la 31 decembrie 2019 suma de 3,06 miliarde de dolari, fiind cel mai înalt nivel din istorie, potrivit ultimului raport al Băncii Naționale.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Sezonul toamnă-iarnă, care s-a adeverit a fi anormal de cald din cauza precipitațiilor insuficiente, poate reprezenta o mare problemă pentru producătorii agricoli.

Metroul din Moscova a introdus o serie de trenuri tematice dedicate istoriei, culturii și progresului științific, iar într-o fotografie dintr-un astfel de tren de metrou apar și Nicolae și Elena Ceaușescu.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Oamenii ţipă îngroziţi în avionul întors pe Otopeni, înecaţi de fumul din interior. Imaginile filmate în interiorul aeronavei sunt teribile, pasagerii fiind pur şi simplu disperaţi de spaimă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ex-vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, unul dintre fondatorii PPDA, Stanislav Pavlovschi, dă vina pe Maia Sandu pentru disensiunile din blocul ACUM.

Calea Ferată din Moldova vine cu o reacție după ce ofiţerii CNA şi procurorii au desfăşurat percheziţii la domiciliile şi birourile de serviciu ale 15 angajaţi.

Crește numărul victimelor noului coronavirus din China. Autoritățile locale au anunțat două noi decese și 77 de noi îmbolnăviri.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 6