Articole filtrate după dată: Miercuri, 15 Ianuarie 2020

Rubla rusească a reacționat cu o scădere față de principalele valute de referință, după anunțul premierului rus, Dmitri Medvedev, privind demisia Cabinetului de Miniștri din Federația Rusă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele Igor Dodon ar fi ales deja o candidatură pentru funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Franța și ar fi solicitat deja agrementul autorităților franceze.

Blocul ACUM a fost creat exclusiv datorită Platformei DA, a declarat liderul acesteia, Andrei Năstase.

Guvernul Federației Ruse, condus de Dmitri Medvedev, și-a dat demisia.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidele care au constituit astăzi Mișcarea Politică „Unirea” vor avea un candidat unic la alegerile prezidențiale care vor avea loc în această toamnă, desemnat de cetățeni prin intermediul unor sondaje.

Socialiștii au dat ieri petrecere într-un local de lux din Capitală.

Arta muzicală din Republica Moldova este în doliu. S-a stins din viaţă inegalabilul artist, vocea de aur a estradei naţionale, Ştefan Petrache.

Consilierii municipiului Chișinău au votat un proiect de decizie privind Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999.

Prețurile la produsele alimentare din Moldova au crescut în medie cu 12,4% față de 2019. Potrivit localnicilor, costul alimentelor a crescut, în timp ce pensiile și salariile au rămas aceleași.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Cinci partide unioniste au semnat astăzi, 15 ianuarie, Acordul de constituire a Mișcării Politice "Unirea".

Pagina 1 din 5