Articole filtrate după dată: Marți, 14 Ianuarie 2020

Vârsta medie a populației Republicii Moldova a crescut de la 38 de ani în 2017, la 38,7 în anul trecut.

După ce cazul pacienților unei policlinici din Capitală obligați să procure seringi, deși acestea erau gratuite, a fost mediatizat, Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) a declarat că s-a autosesizat pe marginea acestui caz.

Tragedia care a zguduit municipiul Bălți a fost rezultatul unui conflict dintre un grup de persoane și un carabinier.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Delegaţia română, formată din 16 consilieri, va fi condusă de viceprimarul municipiului Bucureşti, Aurelian Bădulescu.

Tragedie fără margini în satul Elizaveta din municipiul Bălți. În urma unei încăierări, un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

La 13 ianuarie 2020 s-a așternut doliul în lumea muzicii și a culturii naționale prin stingerea din viață a interpretului inimilor Ștefan Petrache, Artist al Poporului și Cavaler al Ordinului Republicii.

Adunarea Generală a Judecătorilor urmează să se convoace în ședință în luna martie. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi, 14 ianuarie, de către Consiliul Superior al Magistraturii.

AIPA a reluat procesul de plată a cererilor de solicitare a sprijinului financiar din anul 2019, rămase fără acoperire financiară, din cauza epuizării mijloacelor Fondului naţional de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural (FNDAMR) pentru anul 2019.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

 Autorităţile iraniene au anunţat marţi că mai multe persoane, despre care se crede au fost implicate în doborârea unui avion de pasageri ucrainean, au fost arestate, a declarat un oficial de la Teheran, potrivit site-ului agenţiei de ştiri Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Vladimir Plahotniuc, soția și cei doi copii ai săi au primit ieri, 13 ianuarie, interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite.

Pagina 1 din 3