IMPORTANT IN POLITICA

Procurorul General interimar, Dumitru Robu, a pornit trei cauze penale și a dispus și transmiterea acestora Procuraturii Anticorupție pentru efectuarea urmăririi penale pe faptele interceptărilor ilegale, admise în dosarele penale instrumentate în perioada anilor 2017-2019 de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Maia Sandu ar fi fost internată în acest weekend la Spitalul Cancelariei de Stat.

Un incendiu de vegetație a izbucnit în această după-amiază în sectorul Râșcani al Capitalei.

Un caz revoltător a avut loc zilele trecute într-un troleibuz din Capitală.

Cea de-a VIII-a ediție a Congresului Mondial al Eminescologilor a fost inaugurată duminică, 1 septembrie, în incinta Academiei de Științe a Moldovei.

Președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia a depus o plângere la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pe numele contracandidatului său socialist Ion Ceban după ce a făcut declarații cu cracter electoral.

Centrul Național Anticorupție (CNA) a lansat o celulă de intervenţie care va examina reclamaţiile cetăţenilor privind colectarea plăţilor informale în sistemul educaţional.

De aproape un an exporturile stagnează, remitențele sunt în derivă, iar moldovenii care muncesc în străinătate investesc mai puțin în imobil ca urmare a reîntregirii familiilor.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Posibilitatea ca Marea Britanie să iasă din Uniunea Europeană în mod haotic, fără un acord cu blocul comunitar, pare din ce în ce mai probabilă odată cu trecerea timpului, iar un astfel de scenariu ar putea da peste cap planurile de călătorie pentru milioane de oameni.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Şeful diplomaţiei basarabene, Nicu Popescu, speră să fie adoptată o nouă declaraţie privind cooperarea strategică Bucureşti – Chişinău pentru următorul deceniu.

Pagina 1 din 5