IMPORTANT IN POLITICA

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este candidatul formațiunii pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Deputatul Lilian Carp încă nu a luat o decizie finală în privința viitorului său în Blocul ACUM, în timp ce colegul său Octavian Țîcu își va anunța viitorul politic în cadrul unei conferințe de presă pe care o va desfășura mâine.

Liderul Partidului Politic Șor afirmă că nu-l consideră pe șeful statului, Igor Dodon, președinte.

Arabia Saudită invită experţi internaţionali să ancheteze atacarea instalaţiilor sale petroliere, agresiune pentru care Washingtonul suspectează Iranul.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Prim-ministrul Maia Sandu a anunţat că "concursul pentru funcţia de procuror general, desfăşurat de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), a fost oprit".

Directorul agenției de presă „Sputnik-Moldova”, Vladimir Novosadiuk, a fost percheziționat în dosarul fraudei bancare.

Premierul Republicii Moldova urmează să efectueze o vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

Scările de granit din parcul Valea Morilor din Chișinău au fost inaugurate astăzi, 17 septembrie, în prezența reprezentanților Primăriei Chișinău, Guvernului, Președinției și Parlamentului R. Moldova, a ambasadorului României în R. Moldova, Daniel Ioniță, și a primarului sectorului 1 a municipiul București, Daniel Tudorache.

Reprezentanții Partidului Șor susțin că deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova nu au încercat să fugă ieri, 16 septembrie, de autorități, după ce au rămas fără imunitate, ci au mers la Orhei pentru o întâlnire cu alegătorii.

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CtEDO) a făcut publice astăzi, 17 septembrie, 8 hotărâri ce includ 17 cauze privind încălcarea drepturilor omului în regiunea transnistreană.

Pagina 1 din 4