IMPORTANT IN POLITICA

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat miercuri, în cadrul unei întrevederi cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, că anexarea de către Rusia a peninsulei Crimeea este un act ilegal pe care ţara sa nu îl acceptă, potrivit Hurriyet.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Patru persoane au fost reținute, după ce Procuratura Chişinău, de comun cu Serviciul de Informaţii şi Securitate au documentat şi contracarat activitatea infracţională a unei grupări, specializate în contrabandă cu anabolizante, introduse clandestin pe teritoriul Republicii Moldova, destinaţia finală fiind statele UE.

Fie că le-am vizitat sau nu, cel mai bine cunoaștem țările din Europa după câteva elemente. Unul dintre aceste elemente este forma lor pe hartă.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

CV-ul noului procuror general interimar, Dumitru Robu, a apărut pe site-ul Procuraturii Generale.

Luna august vine, în fiecare an, cu lăcrimare, strănut, congestie nazală, tuse, senzație de mâncărime în cerul gurii sau în gât și nas înfundat?

Haos după o operațiune eșuată de prindere a fostului președinte al Kârgâzstanului, Almazbek Atambaiev.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Fostul ministru al Economiei, Andrian Candu, ar trebui lipsit de imunitate și anchetat în cadrul dosarului penal privind jaful din sistemul bancar, susține președintele comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar, Alexandru Slusari.

Incendiile forestiere fac ravagii în Siberia de 3 luni, devenind catastrofale la scară globală.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Gigantul sud-coreean Samsung a prezentat joi noile smartphone-uri Note 10 și Note 10+, acestea venind cu un alt gen de ecrane, un nou model de stylus S Pen și cu Dex.

În rând după pâinea… săracilor. Zilnic, zeci de oameni, majoritatea pensionari, fac coadă la magazinele combinatului Franzeluța pentru a putea cumpăra așa zisa pâine socială, de trei lei.

Pagina 1 din 5