IMPORTANT IN POLITICA

În contextul discuțiilor despre fenomenul știrilor false, tot mai prezent în ultima perioadă în Republica Moldova, dar și pe mapamond, am decis să testăm cetățenii: am inventat decizii ale autorităților și i-am rugat să le comenteze.

„Anii ’90 s-au terminat. Sunteți cu 25 de ani mai bătrâni și cu 30 kg mai grei. Așa că luați-o mai moale”. Aceasta a fost adresarea ministrului Economiei, Vadim Brînzan, către „bandiți”.

Fostul premier Pavel Filip se arată deranjat de faptul că Guvernul Sandu a anulat plățile de 600 de lei care erau oferite pensionarilor cu venituri mai mici de 2.000 de lei.

Guvernul a aprobat Acordul între Republica Moldova și Consiliul Federal General al Elveției privind serviciile aeriene regulate, întocmit la Berna la 4 aprilie 2019.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Prim-ministrul Maia Sandu a vorbit astăzi din nou la ședința Guvernului despre monopolul la exportul de nuci, care ar fi fost instituit în perioada guvernării democraților.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM, spune că după plecarea lui Plahotniuc, a vorbit cu acesta o singură dată, la telefon, și nu cunoaște unde este acum fostul său lider de partid.

Căldura și insectele dăunătare distrug castanii din Chișinău, transformând copacii verzi în plante putrede.

Infrastructura transportului public din Capitală ar putea fi revizuită.

Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința din 7 august, hotărârea cu privire la inițierea negocierilor cu Guvernul Ucrainei asupra proiectului Acordului privind recunoașterea reciprocă a certificatelor semnăturii electronice și facilitarea serviciilor transfrontaliere de certificare.

Instituţia publică Agenţia Servicii Publice va asigura eliberarea permisului de conducere de model 2019 şi a permisului de conducere provizoriu de model 2019, potrivit unor modificări la Hotărârea din 2008 cu privire la aprobarea modelelor permiselor de conducere de tip nou.

Pagina 1 din 5