IMPORTANT IN POLITICA

46 de partide politice și organizaţii social-politice au dreptul să participe la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, în cele patru circumscripții electorale uninominale.

Oamenii de afaceri raportează deficiențe la efectuarea inspecțiilor bazate pe riscuri a produselor alimentare la posturile de inspecție la frontieră de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În perioada ianuarie-iulie 2019, Moldova a primit în tranzit prin Ucraina aproximativ 1 mlrd. 679,2 mln. de metri cubi de gaz natural rusesc, sau cu 0,8% mai puțin, comparativ cu aceeași perioadă din 2018.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Președinția va propune indexarea pensiilor de două ori pe an. Asta în condițiile în care Guvernul Sandu a abordat în repetate rânduri problema lipsei banilor în bugetul statului.

Sunt ieftine, toxice şi milioane de românii le cumpără zilnic. Cercetătorii au făcut o descoperire şocantă legată de acest produs alimentar.

Fondatorul companiei „Global Prestservice” solicită Centrului Național Anticorupție inițierea unei cauze penale pe numele lui Renato Usatîi.

Republica Moldova riscă să se transforme într-un depozit pentru mașinile uzate din Uniunea Europeană, SUA sau China dacă va fi promovat proiectul de lege (înregistrat în Parlament) care permite importul unităților de transport mai vechi ca în prezent.

Pentru organizarea alegerilor parlamentare noi în patru circumscripții au fost planificate cheltuieli de 11,9 milioane de lei.

 Din moment ce am pășit într-o instanță de judecată, trebuie să cunoaștem că sunt câteva reguli care trebuie să fie respectate.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport (DGETS) din cadrul Primăriei Chișinău a oferit detalii despre fiecare caz în parte discutat ieri la Președinție, cu privire la alimentația copiilor din grădinițe.

Pagina 1 din 5