IMPORTANT IN POLITICA

Guvernul a aprobat, vineri, proiectul de lege pentru ratificarea amendamentelor la două acorduri financiare dintre Republica Moldova şi Banca Mondială

Șefa Guvernului Maia Sandu a cerut explicații după ce s-a aflat că șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Balan, a semnat un ordin cu privire la asigurarea securității ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu.

Personalul de conducere și specialiștii cu titluri științifice de doctor habilitat sau doctor în științe, care desfășoară în unitățile cu autonomie financiară activități tehnico-științifice conform specialității, beneficiază de sporuri la salariile de bază în cuantumurile prevăzute în Regulamentul intern al unității sau în contractul colectiv /individual de muncă.

Cabinetul de miniştri a aprobat, vineri, Planul de acţiuni pentru anii 2019-2020.

Cea dea 65-a ediție a concursului Eurovision, de anul viitor, va fi găzduită de orașul Rotterdam, Olanda. Anunțul a fost făcut vineri de organizatorii Eurovision 2020.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

Fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, spune că va merge pe jos, după ce astăzi Guvernul a propus Parlamentului anularea garanțiilor sociale pentru foștii șefi de stat.

SUA ar putea ajuta Moldova la adoptarea Actului Magnițki.

Președintele Comisiei de anchetă privind frauda bancară, Alexandru Slusari, a rămas dezamăgit după discuțiile pe care le-au avut astăzi deputații cu fostul premier Vlad Filat.

Președintele Igor Dodon are un singur scop – să fie reales pentru al doilea mandat în această funcție.

"Prin declararea zilei de 23 august drept Ziua europeană a comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare şi autoritare, precum nazismul, stalinismul, regimurile fasciste şi comuniste, Moldova a confirmat de fapt dreptul Transnistriei de a fi independentă şi autonomă", a declarat liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski.

Pagina 1 din 5