IMPORTANT IN POLITICA

Lider transnistrean, Vadim Krasnoselski, susține că nu este împotrivă să poarte discuții cu premierul Maia Sandu, deși în actualul său program o astfel de întrevedere nu se regăsește.

La începutul lunii iulie, datoriile creditoare ale Transnistriei au constituit 9,835 mlrd. ruble ($610,9 mil.) şi au crescut într-un an cu 818 mil. ruble ($50,8 mil.).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Fiecare stat are dreptul să decidă singur cu cine să coopereze în domeniul securităţii şi apărării.

Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public privind înregistrarea unor cazuri de sustragere şi comercializare ilegală de cupru şi aluminiu în cadrul unei subdivizuni a ÎS “Calea Ferată din Moldova”, instituția a venit cu o reacție.

După ce au apărut informații precum că compania Avia Invest și-a schimat acționarul, Dumitru Alaiba afirmă că „niciun sechestru din Moldova nu ar fi putut să împiedice vânzarea companiei Avia Invest”.

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a comentat informațiile apărute în spațiul public privind cumpărarea companiei Avia Invest, care deține prin concesiune Aeroportul Internațional Chișinău, de către NR Investments Ltd.

Fiecare al doilea produs alimentar din Ucraina este contrafăcut sau falsificat. Despre asta vorbește directorul Asociației comercianților cu amănuntul din Ucraina, Alexei Doroșenco în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune „Kiev” din Ucraina.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Fostul procuror general al României, Augustin Lazăr, și-a exprimat disponibilitatea de a se implica în echipa de consiliere pentru promovarea reformei justiției din R. Moldova.

O întrunire în formatul 5+2 urmează să aibă loc în perioada 8-10 octombrie, iar agenda prevede discuții importante, menite să impulsioneze procesul de soluționare a diferendului transnistrean.

Recunoaşterea internaţională din partea Academia Recordurilor Mondiale vine la un an de la lansarea spectacolului de apă, muzică şi lumini ''Simfonia Apei'', ce are loc în fiecare week-end în centrul Capitalei.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 5