IMPORTANT IN POLITICA

Contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău trebuie reziliat, iar dreptul de gestionare trebuie să fie întors statului.

Concertul organizat de președintele Igor Dodon în Piața Marii Adunări Naționale, prin care marchează „75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism” are menirea de a diviza societatea.

Raportul privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, care va fi prezentat la începutul lunii septembrie, va fi însoțit de concluzii și recomandări cu privire la anularea contractului sau rezilierea lui, dacă vor exista toate datele necesare acestei acțiuni.

Actorul popular, starul serialelor rusești „Univer” și „Sașa Tanea” Andrei Gaidulean, vine la Chișinău ca să-și petreacă weekendul în orașul natal.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Mai multe companii de transport anunță că se solidarizează cu demersul Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto și a 55 de companii de transport, din 20 august.

Contractul de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău şi tranzacția anunțată în spațiul public, privind vânzarea companiei Avia Invest SRL au fost discutate vineri, 23 august, la Consiliul Suprem de Securitate.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Vicepreşedintele Parlamentului, Alexandru Slusari a depus vineri, 23 august, o solicitare la Procuratura Generală (PG) şi Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) în care a cerut informaţii cu privire la proiectul Arena Chișinău.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Ilan Șor a venit cu un mesaj asupra noilor tarife la energia electrică.

Președintele Comisiei parlamentare care se ocupă de analiza concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) le dă din deget șefilor Procuraturii Generale (PG) și a Centrului Național Anticorupție (CNA), după ce Dumitru Robu și Ruslan Flocea nu au răspuns la sesizarea Comisiei din 12 august curent, prin care a fost cerută urmărirea penală pe cazul unor posibile acțiuni ilicite la momentul concesionării aeroportului.

Angajații SPIA și PG fac percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău.

Pagina 1 din 4