IMPORTANT IN POLITICA

Președintele țării, Igor Dodon, pleacă într-o vizită de lucru în SUA.

Ministrul moldovean de Externe, Nicu Popescu, împreună cu ministrul Economiei, Vadim Brînzan, au discutat cu reprezentanții Guvernului României și a operatorilor de telefonie mobile despre posibila eliminare a taxelor de roaming între Romania şi Moldova.

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a numit situația creată la Curtea Constituțională "casă de nebuni".

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit plafonul general al mijloacelor financiare ce pot fi virate în contul bancar “fondul electoral” la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019.

 Fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, a transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea de socializare după înmormântarea lui Iurii Luncașu.

Preşedintele executiv al PUN, ex-ministrul Apărării, Anatol Şalaru, consideră că „alegerea lui Vladimir Ţurcan în fruntea CCM este încă o dovadă a existenţei unei agende secrete a lui Dodon şi a Moscovei”.

Premiera mondială a documentarului turnat în Republica Moldova ”Grădina Sovietică”, în regia lui Dragoș Turea a avut loc duminică, 18 august, la cea de-a 25-a ediție a Festivalului de Film din Sarajevo, Bosnia și Herțegovina.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a făcut precizări despre efectele ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, de la 31 octombrie, asupra românilor care vor dori să intre sau să plece din această țară după această dată.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ministerul Economiei a fost informat printr-o scrisoare despre tranzacția de vânzare-cumpărare a 95% din capitalul social al companiei „Avia Invest”, care a luat în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău.

Guvernul populist de la Roma pare să se îndrepte marţi către pierderea sprijinului parlamentar, după 14 luni marcate de tulburări interne, situaţie care sporeşte caracterul imprevizibil al evoluţiilor de pe scena politică italiană, relatează marţi dpa.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 4