IMPORTANT IN POLITICA

Purtătoarea de cuvânt a companiei care a anunțat tranzacția dintre Avia Invest și NR Investments a declarat pentru Unimedia că reprezentații companiei achiziționare nu vor dezvălui prețul tranzacției.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Fostul premier Ion Sturza se arată indignat de faptul că un exponent al PSRM a ajuns în fruntea Curții Constituționale.

Stadiul actual al relațiilor bilaterale moldo-comunitare, asistența financiară acordată Republicii Moldova de către UE au fost discutate de către ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, cu șeful Delegației Uniunii Europene, Peter Michalko

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Fostul premier Iurie Leancă se arată indignat de faptul că un exponent al PSRM a ajuns în fruntea Curții Constituționale.

Noul proprietar al companiei „Avia Invest”, care a cumpărat afacerea de la Ilan Șor, a venit deja la Chișinău.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Rusia nu a recunoscut Transnistria, cu toate acestea, susţine în continuare soluţionarea conflictului în această regiune şi reintegrarea ei în componenţa Republicii Moldova, suverană, neutră şi neafiliată.

„N-aș vrea să comentez”, a declarat Vladimir Țurcan, solicitat să se pronunțe asupra declarațiilor Maiei Sandu precum că „desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea CC este un lucru grav care știrbește și mai mult încrederea în unica instituție de jurisdicție constituțională din țară”.

Deputatul Iurie Reniță se arată indignat de faptul că un exponent al PSRM a ajuns în fruntea Curții Constituționale.

Deputata Marina Tauber a depus o cerere prealabilă și o plângere la poliție și împotriva deputatei Blocului ACUM, Maria Ciobanu.

Magistrații Curţii Constituţionale, care acum trei zile au depus jurământul în Parlament, l-au ales, luni, în calitate de preşedinte al Curţii pe judecătorul Vladimir Ţurcan.

Pagina 1 din 5