IMPORTANT IN POLITICA

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament ridicarea imunității deputatului Ilan Șor.

Compania „Avia Invest”, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău vine cu o reacție după ce ministrul de Interne, Andrei Năstase, a declarat că aceasta a încercat să scoată Poliția de Frontieră de la securitatea Aeroportului.

Facilitățile fiscale pentru jocurile de noroc au fost anulate. Deputații au aprobat în ședința de joi, 15 august, în două lecturi, modificări la Codul Fiscal.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Democratul Pavel Filip a venit pe Facebook cu un mesaj către colegii din majoritate după ce au fost schimbate candidaturile judecătorilor la CCM.

Legislativul a operat joi, 15 august, modificări în legislaţia bancară şi a redefinit noţiunea de ”asistență de lichiditate în situații de urgență”.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Compania „Avia Invest”, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, a încheiat, la finele lunii mai, un contract cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră pentru achitarea diurnelor, în mărime de peste 255.000 de lei, personalului Poliției de Frontieră care urma să își exercite serviciul la Aeroportul Chișinău în perioada 1 iunie – 31 august curent.

„Vom semna acest acord cu o singură condiție: socialiștii să-și asume alături de noi reformarea din temelie a sistemului judecătoresc și Procuraturii. În alte condiții – nu”.

Compania Le Bridge, ce aparține omului de afaceri Franck Arif, este dispusă să rezilieze fără pretenții contractul de privatizare a combinatului de tutun din Chișinău, Tutun CTC, iar autoritățile sunt gata să ducă acest proces până la capăt.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Principal, în comun cu angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI și Serviciul de Informații și Securitate (SIS), au descins la sediile Aeroportului Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest”, unde au efectuat mai multe percheziții.

Deputata spune că va aștepta „reacția organelor competente”.

Pagina 1 din 4