Articole filtrate după dată: Luni, 09 Septembrie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că a obținut în urma discuțiilor cu omologul său rus Vladimir Putin, reduceri semnificative a prețului la gaze în următoarea jumătate de an.

Moldovenii ar putea vizita Ucraina fără a mai avea nevoie de pașapoarte.

Roamingul între Ucraina și Republica Moldova ar putea fi eliminat. Despre aceasta a declarat ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Vadim Priestayko, în cadrul unei conferințe de presă comune cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, scrie ukrinform.ru.

Preşedintele Igor Dodon consideră că trebuie semnat un nou acord între partidele majorităţii parlamentare.

Fostul vicedirector al Serviciului de Informații și Securitate (SIS), reținut la finele săptămânii trecute în dosarul privind expulzarea celor șapte profesori turci, a fost plasat azi în arest la domiciliu, în urma deciziei instanței de judecată, la solicitarea procurorilor.

Deputatului fracțiunii PAS, Blocul ACUM, Dumitru Alaiba, a expediat un demers către Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție în care solicită să investigheze cazurile care au apărut în vizorul opiniei publice la subiectul donațiilor fictive.

Fostul premier al țării, Ion Sturza, a comentat pe pagina sa de Facebook înțelegerea președintelui țării, Igor Dodon, cu șeful statului rus, Vladimir Putin, privind prețul gazului.

Consilierul municipal Ilian Cașu a venit cu două ipoteze privind putoarea din orașul Chișinău, după ce a participat astăzi la ședința Consiliului de Administrație “Apă-Canal”.

Compania Energoalians, care are legătură cu „Raiderul nr. 1 din CSI” și finanțistul care se află acum la închisoare, Veaceslav Platon, a câștigat un proces împotriva Moldovei, potrivit căruia din bugetul de stat vor fi achitate 46,5 milioane de dolari.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Șeful statului, Igor Dodon, a oferit luni, 9 septembrie, detalii despre vizitele efectuate pe parcursul săptămânii trecute la Moscova și Bruxelles.

Pagina 1 din 4