Articole filtrate după dată: Vineri, 06 Septembrie 2019

Biroul Relaţii cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat a lansat o nouă rundă de granturi în cadrul programului Diaspora Engagement Hub (DEH) pentru subprogramul "Proiecte inovative ale diasporei".

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, consideră că aprofundarea dialogului cu Uniunea Europeană şi implementarea Acordului de Asociere cu UE sunt "extrem de importante".

Blocul ACUM este singurul partener de încredere al Uniunii Europene în Moldova.

Pe 23 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc ceremonia oficială de deschidere a celei de-a cincea Săptămâni Europene a Sportului #BeActive - ”Fii activ. Fii sportiv. Fii pozitiv”.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Și-a angajat vărul și finul în poziții-cheie la Poliția de Frontieră și nu vede nicio problemă în asta, deoarece, spune el, a făcut-o asumat și este gata să răspundă personal „în fața oricărei anchete” pentru faptele lor.

Impactul campaniei asupra funcționalității alianței PSRM- ACUM va fi determinat de comportamentul abordat în campanie de candidați și echipele lor.

Alegătorii ruşi sunt chemaţi duminică la urne în peste 5000 de circumscripţii locale, precum şi pentru desemnarea a 16 guvernatori de regiuni şi pentru alegerea parlamentelor locale din 13 regiuni, inclusiv Crimeea, parte a Ucrainei anexată de Rusia în 2014.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Șeful statului Igor Dodon s-a întâlnit cu Joseph Daul, Președintele Partidului Popular European, care se află într-o vizită la Chișinău.

Alergia la ambrozie e chin pentru foarte mulți români. Din cauza polenului acestei plante, persoanele sensibile au reacții care pot însemna crize de strănut și ochi roșii, dar pot merge până la șoc anafilactic.

Agenția Națională pentru Sănătate Publică vine cu precizări în cazul bărbatului în vârstă de 70 de ani, infectat cu virusul West Nile.

Pagina 1 din 5