Articole filtrate după dată: Miercuri, 04 Septembrie 2019

Serviciul Meteorologic de Stat a emis Cod Galben de pericol excepțional de incendii în toată țara.

Cabinetul de miniștri discută posibilitatea acordării de împrumuturi unor agenți economici din creditul de asistență oferit Moldovei de către Guvernul Poloniei. Aceasta, pentru ca ei să-și poată construi stații de epurare.

După ce prim-ministra Maia Sandu a spus azi la ședința Guvernului că dosarul expulzării celor șapte profesori turci bate pasul pe loc, procurorul municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefraț, declară că urmărirea penală este în plină desfășurare și că dosarul va fi expediat în scurt tip în instanță.

Cabinetul de miniștri a abrogat în cadrul ședinței de astăzi, 4 septembrie, patru hotărâri luate de Guvern în perioada 2012 – 2013 cu privire la aprobarea concesionării activelor Întreprinderii de Stat „Aeroportul Internațional Chișinău”.

Proiectul de lege care prevede anularea facilităților fiscale și vamale pentru magazinele duty-free a fost adoptat miercuri, 4 septembrie, în lectură finală, cu votul a 54 de deputați.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Subiectul mirosului neplăcut din capitală a fost discutat, astăzi, în cadrul ședinței Guvernului.

Nu va dura prea mult până când Blocul ACUM va identifica un candidat pentru șefia municipiului Chișinău, a declarat astăzi liderul partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Pavel Voicu ar putea să-și schimbe portofoliul în Guvern. Se vehiculează că acesta ar putea trece la șefia Ministerului Afacerilor Interne, dacă ministrul Andrei Năstase va câștiga mandatul de edil al Capitalei.

În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, prim-ministra Maia Sandu a abordat un subiect referitor la mai mulți agenți economici care refuză să achite credite bancare la cele trei bănci care au fost implicate în furtul miliardului.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Problema mirosului urât de la stația de epurare a început încă în anul 2006, în urma unei decizii luate de fostul director de la Apă-Canal, Constantin Becciev.

Pagina 1 din 4