Articole filtrate după dată: Marți, 03 Septembrie 2019

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, va pleca miercuri, 4 septembrie, la Bruxelles, unde se va întâlni cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Federica Mogherini.

În primul semestru, niciun dosar nou privind darea de mită nu a parvenit în instanțele de judecată. Informația a fost publicată, recent, de Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești.

Cinci copii şi părinţii lor, locuitori ai satului Drăgușenii Noi, raionul Hâncești, au rămas pe drumuri după ce casa în care stăteau a fost mistuită aseară de flăcări.

Ambasada SUA la Chişinău va desfăşura în zilele apropiate Zilele Americii în şase oraşe din Moldova.

Sursa mirosului neplăcut din capitală este generată de activitatea dubioasă a unor agenți economici din Capitală. Drept dovadă, circa 3 tone de resturi de la pește au fost depistate în grătarele de la Stația de Epurare.

Agenția de Mediu anunță rezultatele preliminare după ce în laborator au fost verificate mai multe probe de apă prelevate de la Stația de Epurare din Chișinău.

Granița Belarusului cu Ucraina a fost închisă din cauza fluxului de arme venite dinspre statul ucrainean, a anunțat președintele bielorus Aleksandr Lukașenko, potrivit bucpress.eu.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Parlamentarii ucraineni au votat marţi în favoarea ridicării propriei lor imunităţi în faţa justiţiei, îndeplinind astfel una dintre promisiunile electorale anticorupţie promise de preşedintele reformist al Ucrainei, Vladimir Zelenski, informează Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Igor Dodon a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni va pleca din nou la Moscova, unde ar avea prevăzută o întâlnire cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, în care pe agendă se află livrarea gazelor rusești către Moldova.

Guvernul Federației Ruse a fost obligat de Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CtEDO) să achite despăgubiri de 130 de mii de euro, fiind condamnat pentru încălcarea drepturilor omului în regiunea transnistreană.

Pagina 1 din 5