Articole filtrate după dată: Miercuri, 11 Septembrie 2019

 În ajun, la Chişinău a fost lansat proiectului "Progresul cu privire la acoperirea universală cu servicii de sănătate în Moldova", prevăzut pentru o perioadă de patru ani.

Avocatul fostului preşedinte al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, în Rusia, Daria Konstantinova, susţine că nu are acces la materialele cauzei penale a clientului său.

Fostul prim-ministrul al țării, Pavel Filip, susține că situația cu aerul poluat din oraș nu mai poate fi tolerată.

Cabinetul de miniștri a avizat pozitiv în ședința de miercuri, 11 septembrie, proiectul de lege pentru modificarea articolului 52 din Codul contravențional, care a fost adus în concordanță cu noile prevederi ale Codului electoral, care interzice agitația electorală atât în ziua alegerilor, cât și în ziua precedentă alegerilor.

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, îl acuză pe candidatul la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, de minciună.

Comisia de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice (2013-2019) a organizat audieri privind privatizarea companiei „Air Moldova”.

Directorul Apă-Canal, Valeriu Meșca, a fost chemat la raport în cadrul ședinței Guvernului din 11 septembrie. Acesta afirmă că mirosul urât care vine peste Capitală ar avea două cauze.

Serviciul Meteorologic de Stat a emis Cod Galben de pericol excepțional de incendii în toată țara.

Biroul Național Anticorupție din Ucraina (NABU) a declanşat o anchetă penală în rem împotriva fostului preşedinte Petro Poroșenko și una împotriva fostului ministru de externe Pavlo Klimkin.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al R. Moldova, Nicu Popescu, aflat într-o vizită la Moscova, la invitația omologului său rus, Serghei Lavrov, a declarat că această întrevedere este o șansă de a începe faza de normalizare a relațiilor bilaterale.

Pagina 1 din 4