Articole filtrate după dată: Miercuri, 09 Septembrie 2020

O educatoare a inițiat o petiție online #șiEDUCATORIIcontează și a dezvăluit problemele cu care se confruntă educatorii din grădinițe.

Alegătorii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020 pot să-și declarare noul loc de ședere până la data de 1 octombrie inclusiv.

Bolile netransmisibile (BNT) reprezintă cauza principală a deceselor în R. Moldova și constituie circa 89% din stările morbide înregistrate la nivel național.

Asumarea răspunderii de către Guvernul Sandu a fost o greșeală, iar în acest mod, în mod rațional, puterea a fost cedată președintelui Igor Dodon.

Procurorul General, Alexandru Stoianoglo a declarat în cadrul emisiunii “Politica” de la TV8 că sănătatea sa și a familiei sale este în pericol.

În Moldova nu a dispărut agenda europeană. Ea este frânată, la fel ca și tot ce mișcă în țara asta.

Copiii ai căror părinți sau reprezentanți legali refuză neargumentat vaccinarea nu vor fi admiși în colectivitățile de copii, dar vor putea avea acces la procesul educațional în regim online.

Până la sfârșitul acestui an, Procuratura Generală va înainta învinuirile finale unor funcționari de rang înalt care au fost implicați în jaful bancar.

După ce Guvernul a anunțat că intenționează să anuleze indemnizațiile de 16.000 lei pentru angajații medicali, Pro Moldova a depus un amendament în acest sens.

În contextul în care foarte mulți oameni nu înțeleg exact utilitatea tehnologiei 5G în raport cu 4G, cei de la Xiaomi au creat o demonstrație destul de convingătoare.

Pagina 1 din 2