Articole filtrate după dată: Vineri, 04 Septembrie 2020

Șeful statului, Igor Dodon, consideră că Republica Moldova ar putea obține vaccinul anti-COVID-19 și începe vaccinarea, în luna noiembrie-decembrie a acestui an.

Un vaccin anti-Covid-19 dezvoltat și testat în Rusia a generat anticorpi la zeci de subiecți studiați și, în timp ce vaccinul a cauzat adesea efecte secundare, cum ar fi febra, acele reacții adverse au fost în mare parte ușoare, potrivit datelor publicate vineri în revista medicală The Lancet, scrie CNN.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele Igor Dodon declară că, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare va avea o discuție cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, despre posturile ilegale amplasate în Zona de Securitate.

Bugetarea participativă permite cetățenilor să decidă cum și unde să fie alocați banii publici, să stabilească prioritățile de dezvoltare locală și să contribuie la dezvoltarea socio-economică a comunității.

Încă 10 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 534 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) nu se așteaptă ca vaccinarea în masă împotriva maladiei COVID-19 să devină posibilă înainte de jumătatea anului 2021, a anunțat o purtătoare de cuvânt vineri, subliniind importanța verificărilor riguroase care sunt necesare pentru a demonstra eficiența și siguranța vaccinurilor, informează Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Conform datelor prezentate de Biroul Național de Statistică, câștigul salarial mediu lunar nominal brut în Moldova, în anul 2019, a fost de 7.233,7 lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Fostul premier al țării noastre, Vlad Filat, vine cu o reacție în urma sfaturilor aduse lui de către Ion Sturza, tot fost premier al Republicii Moldova.

Un test de diagnosticare care permite detectarea și diferențierea virusului SARS-CoV-2 de virusurile gripale A și B a fost aprobat de Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) în cadrul unei proceduri de autorizare de urgență, transmite vineri AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 6