Articole filtrate după dată: Luni, 21 Septembrie 2020

Documentele și listele de subscripţie în vederea susținerii candidatului Igor Dodon la funcția de Președinte al Republicii Moldova au fost depuse la Comisia Electorală Centrală.

Președinții României, Poloniei și Lituaniei au semnat o declarație comună privind situația din Belarus, a anunțat luni dimineață Administrația Prezidențială.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 8 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 200 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Actele pentru licitaţia terenului cu bucluc de 11 hectare din sectorul Ciocana au fost pregătite în grabă, iar autorilor le-au scăpat din vedere unele aspecte.

În 2021, autorităţile moldoveneşti vor elimina dubla impozitare a dividendelor, a spus premierul Ion Chicu.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Cursul de schimb al leului moldovenesc este determinat de mecanismele pieţei şi nu de decizia BNM, informează Banca Naţională a Moldovei (BNM).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Vadim Ceban, președintele Moldovagaz, susține într-o postare pe blogul său, că pentru sporirea autonomiei energetice a Republicii Moldova este necesară construcția unei noi centrale electrice.

Deși l-a decorat cu Ordinul Gloria Muncii, șeful statului, Igor Dodon, nu-l cunoaște pe ex-liderul unei grupări criminale organizate, Mihail Aizin. Cel puțin, asta susține Președinția.

„Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a ajuns deja să decoreze foști lideri interlopi. Acest om, deși ocupă oficial postul de președinte al țării, se comportă ca la piață. Împarte distincții în stânga și în dreapta, ca la târg”.

Pagina 1 din 4