Articole filtrate după dată: Miercuri, 02 Septembrie 2020

Dodon a vorbit ieri, la revenirea din vacanță, despre necesitatea dizolvării Parlamentului și desfășurării unor alegeri parlamentare anticipate.

Procuratura Generală susține că a cerut de la autoritățile Federației Ruse „suport cu elemente de probă, care ar putea ajuta procurorii moldoveni la investigarea „laundromatului””.

Rusia a cerut Germaniei să ofere detalii complete ale testelor medicale care i-au fost efectuate lui Aleksei Navalnîi, un politician rus de opoziție aflat în comă la Berlin după o presupusă otrăvire în Siberia luna trecută, a relatat miercuri un ziar rus citat de Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Primul ministru al Apărării al R. Moldova, generalul Ion Costaș s-a prezentat la Comisia Electorală Centrală pentru a depune documentele în vederea înregistrării grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea participării la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Ambrozia le dă mari bătăi de cap celor alergici. De câteva săptămâni, oamenii se plâng că nu pot ieşi din case fără măşti şi spray-uri nazale.

Declarația de avere și interese personale a președintelui Igor Dodon ar putea fi supusă controlului.

În ultimele două săptămâni, Moldova a fost în apogeul răspândirii coronavirusului.

"Călătoria la Muntele Athos a preşedintelui Igor Dodon este o încercare de a proiecta asupră-şi rolul de moştenitor al domnitorului Ştefan cel Mare", a spus analistul politic Victor Ciobanu.

După mai multe zile de tăcere, ieri seara, Chicu totuși a venit cu un comentariu în vederea nunții fiului său, organizată la o vinărie.

Astăzi se împlinesc 30 de ani de la secesiunea așa-zisei Republici Moldovenești Nistrene (RMN).

Pagina 1 din 3