Articole filtrate după dată: Miercuri, 16 Septembrie 2020

Cu șezlonguri și cocktailuri răcoritoare, membrii Partidului Acțiune și Solidaritate au organizat un flashmob în fața Președinției.

Unul dintre liderii Blocului electoral Unirea, Dorin Chirtoacă, solicită Comisiei Electorale Centrale (CEC) neadmiterea deschiderii de noi secții de votare în Rusia „pe baza de cereri false”.

Unii democrați sunt nemulțumiți de coaliția cu socialiștii. Patru din 20 de membri ai Biroului executiv al formațiunii vor ca PDM să părăsească alianța.

Kremlinul a declarat miercuri că gazoductul Nord Stream 2, destinat să pompeze gaze ruseşti prin Marea Baltică în Germania, nu trebuie legat de cazul lui Aleksei Navalnîi, cea mai proeminentă personalitate a opoziţiei ruse la ora actuală, care - potrivit Berlinului - a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din familia Noviciok în Rusia, relatează Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 15 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 627 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Partidul Acțiune și Solidaritate denunță o decizie a CEC prin care candidații la prezidențialele din 1 noiembrie nu pot folosi banii partidelor din care fac parte în campania electorală și că aceasta l-ar favoriza pe Igor Dodon.

Femeile se îmbolnăvesc mai des, iar bărbații mor în număr mai mare. Asta arată tabloul general al pandemiei din țara noastră.

Deputatul Platformei DA și vicepreşedintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a acuzat Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului de incompetenţă crasă şi chiar sabotaj.

Președintele belarus Aleksandr Lukașenko și președintele rus Vladimir Putin sunt două modele pentru președintele Igor Dodon în ceea ce ține de cum trebuie să fie organizată puterea în interiorul, în special „verticala puterii”.

Pagina 1 din 6