Articole filtrate după dată: Marți, 15 Septembrie 2020

 

Galina Tufekci, soția directorului liceului Orizont din Ceadîr-Lunga, Feridun Tufekci, expulzat din R. Moldova acum doi ani, susține că perioada de după acest eveniment din viața ei și a copiilor ei a fost cea mai tragică.

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi, a prezentat declarația de avere și interese persoanale la CEC.

Încă 14 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Bilanț: Încă 527 de infectați în R. Moldova. Harta noilor pacienți

Cazul de expulzare a celor șapte profesori turci de la Liceul „Orizont” a scos în evidență cine și cât costă în această țară. Ceea ce s-a întâmplat cu profesorii turci este o manifestare a activității statului capturat.

Un grup de oameni de ştiinţă a trimis o scrisoare oficială revistei medicale The Lancet în care îşi exprimă îndoiala faţă de fiabilitatea datelor despre testele preliminare ale vaccinului rus „Sputnik-V” anti-COVID-19.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Avocații companiei de construcții Glorinal susțin că factori de decizie, dar și alte persoane din cadrul companiei au fost reținute abuziv, neavând nicio legătură cu pretinsele acțiuni ilegale imputate agentului economic.

Camera superioară a parlamentului de la Minsk a declarat marţi că Lituania a încălcat legislaţia internaţională prin recunoaşterea Svetlanei Tihanovskaia ca lider al Belarusului.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Analiza situației în educație, la două săptămâni de la începutul anului de studii, arată că, până acum, şcoala nu a fost o sursă de risc mai mare decât au fost activităţile celor neimplicaţi în procesul educaţional.

Meciurile din Divizia Națională pot fi organizate cu spectatori în tribune începând cu etapa a 10-a.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT
Pagina 1 din 5