Articole filtrate după dată: Vineri, 11 Septembrie 2020

Mai mult de jumătate dintre moldoveni vor ca ţara noastră să adere la Uniunea Europeană, iar o treime îşi doresc unirea cu România. Asta arată un sondaj prezentat de Agenţia de Marketing "IData".

Din 2023, Banca Naţională a Moldovei va primi dreptul de a supraveghea sectorul nebancar.

Vineri, cu voturile a 59 de deputaţi, Parlamentul a aprobat amendamentele la legea bugetului de stat pentru 2020.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

După ce a tot evitat să spună când își va anunța candidatura la funcția de președinte, astăzi Igor Dodon a dezvăluit, din greșeală, când de fapt a decis că va candida pentru al doilea mandat prezidențial.

Performanţa universitară este un factor decisiv în alocarea resurselor financiare în sistemele educaţionale europene şi va fi utilizată în RM începând cu anul viitor.

Încă 8 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 479 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Deși nu-l obligă legislația electorală, președintele Igor Dodon spune că va lua o decizie cu privire la suspendarea atribuțiilor sale pe durata campaniei electorale până la sfârșitul acestei luni.

Motivele creșterii numărului cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultima săptămână sunt nerespectarea restricțiilor de către populație și gestionarea proastă a cazurilor active.

Președintele Republicii Moldova a reînceput vizitele. De această dată, Dodon a fost la școală. În ciuda pandemiei, Dodon a fost surprins lângă mai mulți elevi fără mască.

Pagina 1 din 5