Articole filtrate după dată: Joi, 10 Septembrie 2020

Viorel Moşanu, ambasadorul României în Belarus, care a sfidat regimul de la Minsk mergând acasă la Svetlana Alexievici s-a născut în 1965 la Chişinău şi este diplomat de carieră.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 10 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 560 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Candidatul Mișcării Politice Pro Moldova pentru funcția de președinte al R. Moldova, Andrian Candu, a depus la CEC listele de subscripție cu semnăturile colectate.

„Asta este o găselniță tehnologică”. Astfel califică analistul politic Victor Ciobanu anunțul președintelui Igor Dodon de a candida independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Primăria municipiului Chișinău examinează ofertele pentru a procura 100 de autocare noi. Astăzi, a avut loc deschiderea ofertelor pentru achiziționarea autobuzelor.

Un incendiu puternic a izbucnit joi în portul din Beirut, la o lună distanță de la explozia care a devastat capitala Libanului.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Un grup de deputați din Primul Parlament au emis o declarație cu privire la falsificarea Declarației de Independență, uzurparea puterii de stat și înaltă trădare a președintelui Igor Dodon.

Atunci când omul este afectat de o durere psihologică intolerabilă, suicidul nu este soluție, soluția este să vorbească despre durerea sa.

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a venit astăzi în plenul Parlamentului, pentru a prezenta în fața deputaților un proiect de lege, deși cu 17 zile în urmă a anunțat că a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, chiar dacă testul îl făcuse încă pe data de 25 august.

Pagina 1 din 4