Articole filtrate după dată: Marți, 01 Septembrie 2020

Sesiunea de toamnă a Parlamentului începe de astăzi, 1 septembrie. Deputații încep lucrul în comisiile de specialitate, iar data primei ședințe în plen urmează a fi stabilită de Biroul permanent.

Noul an de studii a început cu un deficit de circa 2.300 de cadre didactice, iar 19 școli din cele 1.252 din întreaga țară, au rămas închise pentru că nu au luate toate măsurile anti-COVID-19.

Clopoţelul a răsunat astăzi şi în şcolile din ţară. Dacă în ceilalţi ani, curţile instituţiilor de învăţământ erau pline de copiii reveniţi din vacanţa mare, care povesteau cu entuziasm toate aventurile trăite în timpul verii, în acest an, a fost altfel.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Consiliul Național Politic al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr i-a acordat susținerea lui Andrei Năstase pentru a candida la funcția de președinte.

La Paris, primăria a instalat mai multe puncte de testare, în încercarea de a-i depista cât mai repede pe cei care s-au contaminat cu noul coronavirus.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 13 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 288 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Sute de studenți din Belarus protestează pe străzile Minskului și în alte orașe din țară. În a 24 zi de protest, după alegerile prezidențiale, tinerii s-au solidarizat și au format lanțuri umane.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

De pe muntele Athos, direct la Președinție. Un pic bronzat și fără ca să stea în carantină, Igor Dodon a apărut astăzi în public după desfășurarea ședinței comune cu conducerea de vârf a țării.

Cetățenii moldoveni vor putea călători în Bulgaria începând de astăzi, 1 septembrie, și până la sfârșitul acestei luni, însă cu condiția că vor respectata câteva reguli.

Pagina 1 din 5