Articole filtrate după dată: Joi, 22 Octombrie 2020

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei anunță că anulează organizarea misiunii de observare a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020 din R. Moldova.

Încă 11 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 777 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Candidatul Platformei DA la șefia statului, Andrei Năstase, spune că doar el îl poate bate pe Igor Dodon în cursa pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Ofițerii Centrului Național Anticorupție a R. Moldova desfășoară percheziții la Ambasada R. Moldova la București.

Procesul dintre liderul PAS, Maia Sandu, și premierul Ion Chicu s-ar putea finaliza cu soluționarea amiabilă a conflictului.

Interpreta Natalia Gordienko se gândește să intre în politica moldovenească. Cântăreața spune că s-a gândit serios la acest lucru încă acum trei ani, dar nu a făcut primul pas spre politică deocamdată.

Andrei Năstase a depus la Procuratura Generală un denunț împotriva lui Igor Dodon. Acesta îl acuză de abuzul în serviciu şi exces de putere.

Unul dintre riscurile legate de participarea votanților din regiunea transnistreană la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie ține de libera circulație.

După ce astăzi, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că în privința afacerii „Loteria Moldovei” va fi deschisă o cauză penală, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, NGM Company a venit cu o reacție.

Pagina 1 din 5