Articole filtrate după dată: Miercuri, 21 Octombrie 2020

Edilul Capitalei, Ion Ceban, care a anunțat anterior că își ia concediu pentru a-l ajuta pe Igor Dodon în campania electorală a dezvăluit într-un interviu mai multe detalii cu privire la acest subiect.

Se pare că de îndată ce ieșim din limitele geografice ale capitalei, noțiunea de pandemie începe să capete alte forme și înțelesuri.

Deputatul Partidului Socialiștilor, Bogdan Țîrdea, care a lansat astăzi o carte despre finanțarea organizațiilor nonguvernamentale, deși pretinde că folosește informații publice, a avut multe interpretări.

Tendințele de partizanat politic se mențin și chiar se accentuează în presa online.

Miercuri, 21 Octombrie 2020 18:58

Dorin Chirtoacă: Unirea a devenit o speranță

Alocații pentru copii de la 50 la 100 de euro pe lună, subvenții în agricultură de 170 de euro pe hectar, pensii de la 200 la 500 de euro și salarii de la 500 la 1.000 de euro.

Candidatul la prezidențiale, Renato Usatîi, spune că pentru a scăpa țara de hoți, este gata să facă uz de forță.

Încă 13 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 833 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

În debutul ședinței de Guvern din 21 octombrie 2020, ministrul Educației, Igor Șarov, a informat despre regimul de lucru al școlilor din țară, în ziua de luni, 2 noiembrie 2020, a doua zi după alegerile prezidențiale.

Perioada pandemică și restricțiile impuse în contextul acesteia au amplificat stările de anxietate, frică și depresie în rândul tinerilor, arată o analiză a Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.

Pagina 1 din 5